Trends

Eijsden, 20-11-2016. Het is 'the best of both worlds': met MIXED, de Haarlijn van het komend seizoen, combineert Taglio Pazzo iconische coupes uit het verleden met de allernieuwste knip-, kleur- en stylingtechnieken. "Dat levert waanzinnig mooie kapsels op met een supergoede basis voor verschillende soor-ten styling", aldus Manon . "Class is never out of style!"

Sommige dingen zijn niet voor niets een klassieker. Neem de mode: met een jeans, little black dress of witte blouse zit je (bijna) altijd goed, bij wat voor gelegenheid je ze ook draagt. "Dat wil echter niet zeggen dat ze tijdloos zijn", weet Manon. "Met een jeans van vijf jaar geleden wil je nu bijvoorbeeld echt niet meer worden gezien. Heuplijn, pijpwijdte, skinny of baggy: alles is aan trends onderhevig. Met kapsels is het net zo. Als je goed kijkt, zie je dat klassiekers als de boblijn de inspiratie vormen voor deze nieuwe Haarlijncollectie. Maar met combinaties van de nieuwste knip-, kleur- en stylingtechnieken ontstaat absoluut een look van nu! Dat wil zeggen: los en luchtig met veel textuur, beweging en diepte. Een soort hippe 3D-versie van het origineel, waarmee je veel kanten uit kunt qua styling."

Strobing

In najaar/winter zie je vaak als vanzelfsprekend wat diepere kleuren, zoals mocca, caramel en chocolade – zowel puur, melk én wit. Want ook lichte tinten blijven actueel. De grootste kleurtrend zit hem komend seizoen dan ook niet zozeer in de tinten zelf, maar in een nieuwe geavanceerde kleurtechniek: strobing, een trend die is overgewaaid uit de make-up wereld. Daarbij wordt highlighter aangebracht op die delen van het gezicht waar het licht van nature op valt, voor een heel natuurlijk effect. "Dat doen we nu ook in het haar, via een mix van twee verschillende kleurtechnieken", legt Evelyn uit. "Daardoor versterken we het 3D-effect van je kapsel, echt supermooi. En voor ons kappers is het puur vakwerk, bijna te vergelijken met schilderkunst!"

Zoek de verschillen!

Moest de originele classic vroeger zes weken lang in precies dezelfde vorm blijven zitten, met de hippe 3D-varianten kun je qua styling letterlijk alle kanten uit. Zodat je soms nauwelijks ziet welke klassieker aan de basis staat van jouw look. "Wij hebben een breed assortiment met geweldige stylingproducten dat je daarbij kan helpen", wijst Manon. "Bovendien vinden we het leuk om onze klanten allerlei tips en adviezen te geven waarmee ze zichzelf in no time veranderen van een zakenman in een rock hero of van een schooljuf in een vamp. Want ook zij zijn MIXED!"
 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Contactersoon: Manon Haenen
Telefoon: 043 409 3843
E-mail: info@tagliopazzo.nl
 

Voor meer informatie over de laatste haarmode voor hem en haar ga je naar www.dehaarsite.nl of www.kappersite.nl

 

 

Terug naar de startpagina